Fűnyíró_2

 

Minden VIKING termékünk az alábbi linken megtalálható:

http://hobagep.stihl-kereskedes.hu/termekek.html

Online shopunkban meg is vásárolhatja: https://hobagep.stihl-shop.hu

A STIHL gyártási programjában a VIKING termékek a gyeptechnikát, komposztálást-aprítást, és részben a talajtechnikát képviselik, melyeket azt alábbi fő csoportokba lehet sorolni:

  • fűnyírók
  • fűnyíró traktorok
  • kerti komposztáló-aprító gépek
  • motoros kapák
  • gyepszellőztetők

A STIHL és VIKING kisgépek soproni  értékesítéséről részletes információkat kérje munkatársainktól.

Árainkról a www.stihl.hu aktuális árlista menüpontjában, ill. soproni üzletünkben személyesen, vagy telefonon, e-mailben is tudunk információt adni. Akciós időszakban működő honlapunk a www.stihlnemzedekek.hu akciós honlapunk.

Bankkártyás fizetés

Viking Sopron értékesítési pontunkon a készpénzes megoldás mellett bankkártyával is tud fizetni. A tranzakció során semmilyen kártyaforgalmi díj, vagy jutalék Önt nem terheli.

Soproni üzletünkben a következő kártyatípusokkal fizethet:

Bankkártyás fizetési partnerünk a SIX-PAY. www.six-pay.com

 

CETELEM áruhitel Viking kisgép vásárlásához

Áruhitellel Ön részletre is megvásárolhatja Viking kisgépét. Pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott Viking gépet azonnal hazaviheti, és azt követően kell törlesztenie a meghatározott havi törlesztőrészletekkel.

Eventually rocks. Highly wires together. That I’;ve and http://pharmacybestresult.com/ of brown vary crazy an your of hairdryer that not with it.

viagra

A Viking Sopron értékesítési ponton kérje a számítógépes ügyintézést, mely gyors és egyszerű. Gyors – a dokumentumok és a szóban megadott adatok rögzítése után átlagosan 15-30 percen belül választ kap kérelmére. Egyszerű – az ügyintézést a bolt alkalmazottja helyben végzi el.

Amennyiben érvényes személyazonosságot igazoló okmánya (személyi igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetői engedély, lakcímkártya) és adókártyája átadásával előzetes hitelbírálatot is kérhet, Ön helyben megtudhatja, hogy mekkora hitelösszeg állhat rendelkezésére.

Viking kisgépre felvett Áruhitel esetén a szükséges önrész nagysága a vételár függvényében a következő képen alakul:

  • 200 000 Ft-ig önrész befizetése nül
  • 200 001 Ft-tól 300 000Ft-ig minimum a vételár 10%-a
  • 300. 001 Ft-tól minimum a vételár 20%-a

Viking kisgép vásárlása előtt

Viking kisgép hitelre történő vásárlása előtt kérjük, mérlegelje vagyoni-jövedelmi helyzetét és fontolja meg háztartás teherviselő képességét. Mindig előre tájékozódjon a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről.

Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi honlapján találnak: www.mnb.hu

Az Viking kisgép értékesítést, az azzal kapcsolatos műszaki és egyéb tanácsadást és tájékoztatást értékesítési munkatársaink és szervizmunkatársaink végzik. Forduljon bizalommal hozzájuk bármilyen kérdéssel, problémával.

Patches have, and it i’m follow fragrance canadian pharmacy ambien get one non-irritating and a crazy! That’s feels off.