Termékek

Minden STIHL termékünk az alábbi linken található:

http://hobagep.stihl-kereskedes.hu/termekek.html

Online shopunk: https://hobagep.stihl-shop.hu

A STIHL vállalat alapítása óta családi vállalkozás, központja Weiblingenben, Német-országban van. Magyarországon a ’60-as évektől fogva széles körben elterjedt erdészeti-kertészeti gépcsalád. A STIHL a minőségi termékeket, minőségi szolgáltatást jelenti, a hagyományos értékeket ötvözi a legújabb technikai megoldásokkal.

nőcipasi_stihl

A STIHL SOPRON a STIHL kisgépek teljes körét forgalmazza, melyeket az alábbi fő csoportokba lehet sorolni:

  • motorfűrészek és magassági ágnyesők
  • motoros fűszegélynyírók és kaszák
  • kombirendszer
  • sövénynyírók és sövényvágók
  • fúvó- és szívógépek
  • permetezőgépek és kézi permetezők
  • vágótárcsás gépek és talajfúrók

A STIHL gépek árai

A STIHL kisgépek ára Magyarország minden STIHL szakkereskedésében azonosak. Egyedi árképzést, szakkereskedői akciókat, ajándékokat és egyéb benne foglalt termék- és szolgáltatásajánlatokat azonban folyamatosan biztosítunk ügyfeleinknek. Ezekről érdeklődjön személyesen soproni üzletünkben, vagy telefonon, e-mailben. Elérhetőségeink a lap alján találhatóak.

Bankkártyás fizetés

Soproni üzletünkben a készpénzes megoldás mellett bankkártyával is fizethet.A tranzakció során a Önt semmilyen kártyaforgalmi díj, vagy jutalék nem terheli.

Üzletünkben a következő kártyatípusokat fogadjuk el:

Bankkártyás fizetési partnerünk a SIX-PAY. www.six-pay.com

A STIHL kisgép értékesítést, az azzal kapcsolatos műszaki és egyéb tanácsadást és tájékoztatást soproni üzletünkben értékesítési munkatársaink, valamint szervizmunkatársaink végzik, ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzájuk bármilyen kérdéssel, problémával.