Írta: sanya - 2013. dec 1. Kategória: Hírek | Karácsonyfa idén is a STIHL SOPRON-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újra eltelt egy év, és újra közeleg a Karácsony! Idén is készültünk, és a kizárólag magyar forrásból beszerzett karácsonyfáinkat, Jegenye-, és Ezüst-fenyőinket szép számmal, kiváló minőségben és széles méretválasztékban kínáljuk, mérsékelt árakon (Ezüstfenyő 4.000 Ft/méter, Nordmann jegenyefenyő 5.500 Ft/méter).

Ezen fákat ültetvényes körülmények között termesztettük partnerünkkel, így semmilyen erdőt vagy fenyvest nem kellett veszélyeztetnünk a kitermelésükkel. A műanyag- és egyéb anyagokból készített karácsonyfákkal ellentétben az eredeti fenyőfa illata, hangulata, sőt már a beszerzése is páratlan élményt nyújt a családnak. Ne csábuljon el az áruházakban kínált, jellemzően importból származó mű-karácsonyfáktól, melyek előállítása valamilyen bányászott alapanyagból (kőolaj, érc, stb.) történik, és néhány éves használatuk után, hulladékként még évtizedekig terhelik környezetünket. Az eredeti fenyő-fa januárban lebontható, a Sopron Holding Zrt. begyűjti, és mulcsot készít belőle Városunk virágoskertjei alá.

Védje Ön is a természetet és a hazai piacot, vásároljon eredeti fenyőfát!

Kellemes Karácsony kíván, a STIHL SOPRON Csapata

Hozzászólások kikapcsolva.